Gina Chirilă a vorbit despre experiența sarcinii în plină pandemie de coronavirus. „Grijile mele au fost legate de naștere în sine”

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au devenit pentru prima oară părinții unei fetițe superbe, la sfârșitul lunii mai, într-o perioadă dificilă din cauza coronavirusului. Acum, soția artistului povestește despre experiența pe care a avut-o în timpul sarcinii și a nașterii.

„Grijile mele au fost legate de naștere în sine, pentru că inițial nu știam cum vor fi lucrurile”, a spus Gina Chirilă pentru revista Unica.

„Am născut la un spital de stat, la Giulești. A fost foarte OK. Doamna doctor Andreea Velișcu mi-a făcut o operație impecabilă, nu am avut nicio complicație, după trei zile am plecat.

S-au comportat toți cu mine perfect, a fost mai bine ca la privat. Multă lume m-a întrebat cum de am curajul să nasc la un spital de stat, însă am avut eu un presentiment și a fost exact așa cum mi-am dorit”, a declarat Gina.

Gina a trecut printr-o operație de cezariană, dar s-a recuperat rapid. „Am tras de mine și m-am ridicat din prima zi din pat, am purtat și port un corset recomandat de medic.

Corsetul ajută enorm în recuperare – nu îl port doar în scopuri estetice, ci pentru că el chiar ajută”, a mai povestit ea pentru sursa citată.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns