Gina Chirilă a născut! Soția lui Bogdan Vlădău a adus pe lume o fetiță
Gina Chirilă a născut! Soția lui Bogdan Vlădău a adus pe lume o fetiță, luni, 25 mai. Cei doi au anunțat la începutul acestui an că familia lor se mărește.
Gina Chirilă a născut o fetiță perfect sănătoasă!
Gina Chirilă a născut și a făcut anunțul pe pagina ei de Instagram! Proaspăta mămică a publicat o imagine de pe patul de spital, în care le-a arătat fanilor săi că a adus pe lume primul ei copil.
‘Mai avem puțin, sunt foarte mulțumită cu parcursul sarcinii până acum, chiar dacă la început a fost mai greu. În primele 4 luni am avut nevoie de perfuzii din cauza stărilor de vomă frecvente, dar acum totul este în regula. Mă bucur de liniște și odihnă, dar în același timp nu uit să fac mișcare și să mă ocup de atelier’, dezvăluia ea în urmă cu două luni, pentru Unica.ro.

Vedeta a fost nevoită să se retragă din show-ul ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, de la Kanal D, după ce a avut mici probleme cu sarcina. Ea a fost la un pas să leșine în culisele emisiunii.
La început, Gina Chirilă s-a simțit destul de rău, însă totul s-a remediat imediat ce sarcina a evoluat în trimestrul doi.
‘Sarcina decurge foarte bine, sunt în săptămâna 27, pofte nu am avut deloc până acum… Nu mănânc cantități mari de mâncare, încerc să mă limitez la strictul necesar din care să iau vitaminele, energia și elementele nutritive de care avem nevoie”, a afirmat modelul.
Am luat doar 3,5 kg până acum, consumul de apa în sarcină este foarte important din punctul meu de vedere’, a mai precizat soția lui Vlădău.

 

Vezi această postare pe Instagram

 
Baby Katia and daddy
O postare distribuită de Gina Chirila (@ginachirila) pe Mai 22, 2020 la 6:51 PDT

The post Gina Chirilă a născut! Soția lui Bogdan Vlădău a adus pe lume o fetiță appeared first on Verdict.ro.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns