Gheorghe Dincă ar putea fi trecut pe medicamente! Ce spune rezultatul expertizei psihiatriceUn psiholog criminalist susține că Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul disparițiilor din Caracal, ar putea fi supus unui tratament, în funcție de rezultatul expertizei psihiatrice.

Acesta arată că Dincă ar putea avea probleme de natură psihică ce ar necesita în acest caz corectarea lor pe linie medicamentoasă.
Acesta mai spune despre testul poligraf că examinarea îi poate ajuta pe criminalişti, deşi această metodă nu oferă o probă validă pentru instanţă.

Expertiza aceasta e o problemă extrajudiciară, aprobată de toată lumea. Dacă e coroborată cu alte probe este beton. Dacă el îmi recunoaște fapta acolo la poligraf, dacă mai dă mărturii, sunt multe aspecte ce țin de testare, este bine. Ceva de acest gen pot să vă spun”, a declarat criminalistul, potrivit B1TV.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în tragedia soldată cu cel puțin două fete dispărute, despre care se crede că ar fi murit, a fost adus duminică în arestul central din București, iar luni va fi supus unei expertize psihiatrice.

Astfel, se va stabili dacă Dincă a avut discernământ sau nu când le-a ucis pe cele două fete din Caracal.

Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns