Gata, e oficial! Actorii din Friends au confirmat reunirea într-un episod special! Când va fi difuzat şi câţi bani iau starurile show-ului?


Gata, e oficial! Actorii din Friends au confirmat reunirea într-un episod special! Când va fi difuzat şi câţi bani iau starurile show-ului?


O veste extraordinară! Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer au anunţat simultan pe Instagram revenirea pe TV în aceeaşi formulă de succes ca acum 16 ani, când a fost difuzat ultimul episod din îndrăgitul serial Prietenii tăi.

“Se întâmplă!” au scris actorii din Friends în cursul zilei de vineri pe conturile lor de Instagram. Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer şi Lisa Kudrow au postat aceeaşi imagine, care a făcut furori pe internet. Fotografia cu pricina face parte dintr-o şedinţă foto realizată de Mark Seliger, care a fost publicată în Rolling Stone în anii ’90.  

Citește și…

Matt LeBlanc şi-a dorit să fie mai altfel, în stilul simpaticului Joey Tribbiani, şi a postat o fotografie cu actorii din serialul M*A*S*H, la care a adăugat acelaşi mesaj: “Se întâmplă!”.

Amănuntele privind această reunire atât de aşteptată de fanii serialului rămân secrete deocamdată. Ceea ce ştim până acum e că HBO Max a confirmat că este vorba despre un episod special, care va fi difuzat în mai 2020.

„Prietenii” au dat de bănuit încă de la sfârşitul anului trecut că pregătesc o surpriză pentru 2020…

Data exactă a difuzării episodului nu este încă divulgată, însă toată lumea este nerăbdătoare să se reîntâlnească cu Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer, care vor apărea toţi în show.

Serialul Friends a fost difuzat din 1994 până în 2004, ultimul episod a avut o audienţă de 52,5 milioane de privitori numai în Statele Unite, fiind cel mai urmărit episod TV din anii 2000.

Dar câţi bani vor primi actorii pentru apariţia lor în episodul special?

Citește și…Citește și …

Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns