Fostul iubit al Andreei Mantea, Cristi Mitrea, umblă în cârje: ”Mâine o să sufăr a doua operație majoră din cariera mea!”


Luptătorul MMA Cristi Mitrea, tatăl băieţelului Andreei Mantea, se pregăteşte pentru o operaţie de menisc intern și ligamente încrucișate. Fostul iubit al vedetei Kanal D susţine că intervenţia este una majoră, a doua din acest gen din cariera sa de sportive, şi este nevoit să poarte cârje.

“Bam!! Cuminți că vă iau la carje!

S-a rupt Mitrutz, cum a zis domnul doctor! Bai, din păcate, mâine o să sufăr a doua operație majoră din cariera mea de sportiv pro.Menisc intern și ligamente încrucișate.Nu aveam chef de asta, sincer :)) M-am chinuit să scad două categorii și m-am pregătit destul. Pe 31 aveam primul concurs din toamna asta.Ăștia de la ADCC de la -91 și Balcanic la -94, ați scăpat. 

Toate se întâmplă cu un motiv, cred. Mergem înainte.Altceva, însă, m-a făcut să râd și m-a făcut să scriu postul ăsta. Faptul că mi-am dat seama că dacă însumez toate bursele primite în toate meciurile la pro, nu acopăr nici măcar prima operație, cea de la umăr din 2015. Nu mai vorbesc de astea 6 luni de recuperare ce urmează.”, a scris cu umor Mitrea, pe Facebook.

Cristi Mitrea (37 de ani) şi Andreea Mantea (32 de ani) s-au îndrăgostit în timpul show-ului “Burlăciţa”, la care a participat ca să își găsească sufletul pereche. Emisiunea a fost prezentată de Andreea Mantea. Fiul lor, David, s-a născut pe 27 mai 2015 şi cei doi sunt acum în relaţii amiabile, de dragul băieţelului lor, chiar dacă povestea lor de dragoste nu a mers.

 Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns