FCSB – Gaz Metan, LIVE TEXT de la 20:00 | Surprize URIASE in echipa lui Vintila! Cum arata echipa de start cu Medias!AICI LIVE CELE MAI IMPORTANTE MOMENTE DIN FCSB – GAZ METAN!


18:20 Pustii Perianu si Pantea sunt titulari la FCSB in meciul cu Gaz Metan!!!_______________________________________________________________________________________


Dupa infrangerea cu CFR Cluj din primul meci dupa restartul campionatului, FCSB a pierdut 4 jucatori importanti, iar Bogdan Vintila este nevoit sa improvizeze. Antrenorul a chemat jucatori de la Academie pentru a completa lotul. 


Dragos Nedelcu si Lucian Filip s-au rupt in meciul cu CFR Cluj si vor lipsi pana la finalul anului, iar Florinel Coman si Razvan Oaida s-au accidentat la antrenamente si nu vor putea juca in meciul cu Gaz Metan. 


La accidentarile celor 4 s-a adaugat si scandalul cu Planic, cel mai bun om al ros-albastrilor de la restartul campionatului si pana acum, care a refuzat sa se mai antreneze si sa joace cu Gaz Metan din cauza ca nu si-a primit banii. 


De cealalta parte, si Dusan Uhrin are probleme cu unul dintre jucatorii sai. Ioan Hora nu a facut deplasarea dupa ce a refuzat sa semneze declaratia pe proprie raspundere pe care jucatorii sunt obligati sa o scrie. 


FCSB vine dupa infrangerea cu CFR Cluj, 0-1, in timp ce Gaz Metan a remizat in deplasarea de la Astra, 0-0. La ultima intalnire dintre cele doua, FCSB s-a impus cu 2-0. 


 


Echipa probabila a FCSB  


Aceasta ar fi echipa pe care Bogdan Vintila ar putea sa o trimita in teren impotriva lui Gaz Metan: 


Vlad – Cretu, Miron, Cristea, Popescu, – Perianu, Olaru, Vina – Man, Tanase, Morutan 


Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns