Fată din Alba, care a pozat nud, condamnată pentru şantajO fată din Alba, în vârstă de 17 ani, a fost condamnată de Judecătoria Blaj, după ce a şantajat un bătrân pentru care a pozat nud.

Totul a început în anul 2015, atunci când bătrânul de 74 de ani, artist plastic, i-a realizat fetei mai multe portrete şi desene nud.

Articolul continua dupa recomandari

După ce a primit pozele nud, fata l-a ameninţat pe bătrân că va depune plângere la Poliţie pentru tentativă de viol, dacă nu îi va da suma de 20.000 de euro.

Speriat, artistul i-a dat la început fetei o sumă de bani, iar ulterior a mers la Poliţie pentru a povesti tot ce s-a întâmplat.

Pe 15 ianuarie 2018, poliţiştii au orgnaizat un flagrant, ocazie cu care fata a fost prinsă în timp ce primea 4.800 de lei de la bărbatul pentru care a pozat nud.

Fată condamnată, după ce a şantajat un artist pentru care a pozat nud

După flagrant, fata a fost reţinută pentru 24 de ore, iar ulterior a fost trimisă în judecată pentru şantaj în formă continuată.

În urmă cu câteva zile, Judecătoria Blaj a finalizat cercetările în dosar, iar tânăra a fost condamnată la măsura educativă a supravegherii pe o perioadă de şase luni.

De asemenea, prin decizia instanţei, fata a fost obligată să urmeze un curs de pregătire şcolară, dar şi să nu se apropie şi să nu comunice cu victima, respectiv cu bătrânul artist plastic.

Decizia nu a fost contestată de niciuna dintre părţile implicate.

Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns