Familia Regală Britanică s-a întors la evenimentele publice




După multe luni de apariții pe platforme online din cauza pandemiei de coronavirus, Familia Regală Britanică s-a întors la evenimentele publice, începând cu Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall, ce au vizitat Gloustershire Royal Hospital.
Prințul Charles și Camilla, prima apariție publică după izolare
Ducele și Ducesa de Cornwall i-au întâmpinat pe cei ce lucrează în sistemul medical la spital, dorind să își expună mulțumirile pentru cei ce s-au aflat în linia întâi în pandemia de coronavirus. Cei doi au observat ce măsuri de distanțare socială au fost luat atunci când au vorbit cu staff-ul NHS, stând la o distanță de doi metri.

WATCH: My chat with Prince Charles & Camilla at @gloshospitals on their first face to face Royal visit since the lockdown.
Camilla said the staff were ‘Braitain and it’s best’.
Charles said @NHSuk had endured so many ‘stresses and strains’ but had responded in a ‘marvellous way’ pic.twitter.com/i9CxACmo9f
— Chris Ship (@chrisshipitv) June 16, 2020

Potrivit publicației Telegraph, Prințul Charles a declarat la eveniment: „A fost o oportunitate minunată de a avea șansa de a vedea oamenii ce au făcut atâtea lucruri, au fost în linia întâi. Au avut de îndurat atât de mult stres, nu știu cum au făcut-o. Nu știu. Dar ei au făcut totul în cel mai eficient mod.”
Jef Mills, un asistent ce a fost prezent la eveniment, a declarat pentru aceeași publicație că Prințul Charles a povestit și propria experiență cu coronavirusul.
„El a vorbit din propria experiență, a povestit despre cum și-a pierdut mirosul și gustul.”, a zis acesta.
Vizita lor vine după aproape trei luni de izolare la Birkhall din Scoția și după ce Prințul a fost diagnosticat cu virusul în martie. După ce s-a vindecat și după recuperarea sa, el și soția lui, Camilla, s-au reunit pentru a își sărbători aniversarea de 15 ani de la nuntă în aprilie.
Deși Familia Regală Britanică a decis să se izoleze, aceștia au continuat să aibă întâlniri pe platforme online, însă, acum că măsurile luate de autorități devin mai blânde, ei au revenit la aparițiile publice. Acum că i-am putut revedea pe Prințul Charles și pe Camilla, speranțele cresc cu privire la ceilalți membri ai Familiei Regale, cum ar fi Kate Middleton și Prințul William, dar și Meghan Markle și Prințul Harry, chiar dacă au renunțat la titlurile lor de seniori regali.

The post Familia Regală Britanică s-a întors la evenimentele publice appeared first on Verdict.ro.





Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns