EXCLUSIV | “Evadatul Din 12 Iulie Nu A Fost încă Depistat!”, Iar Polițistul Care A Ignorat Apelul Bărbatului Ucis Ulterior Cu Drujba Nu A Pățit încă Nimic

De
Răzvan Luțac,

Apelurile disperate ale unor oameni în pericol de moarte au șocat pentru prima oară în 2019 la Timișoara. Unde un polițist a ignorat apelul inițial al unui bărbat care susținea că va fi atacat cu drujba. “Poate este de la vecini”, a punctat angajatul IPJ Timiș. S-a trimis echipaj abia după al doilea apel, după 7 minute, însă, la sosirea oamenilor legii, bărbatul era deja mort, decapitat cu drujba de atacator.

Știrile pe această temă s-au oprit, însă, la ancheta IPJ. Anchetă pentru neglijență în serviciu.

Până azi, când Inspectoratul de Poliție Județean Timiș a răspuns solicitării Libertatea: 

„Organele de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș s-au sesizat din oficiu la data de 21.02.2019, cu privire la săvârșirea infracțiunii de neglijență în serviciu. 

Urmare a acestei sesizări din oficiu s-a constituit dosarul penal cu numarul 2593/P/2019 care se află în curs de soluționare la Parchetul de pe lânga Judecătoria Timișoara. 

Totodată fata de polițist, prin dispoziția șefului inspectoratului, a fost declanșată cercetarea prealabilă, procedură care în prezent este suspendată ca urmare a faptului că pe numele său a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări”.

Practic, la fix 6 luni de la crimă, polițistul care a ignorat apelul disperat al bărbatului care avea să fie ucis nu a pățit încă nimic!

Nu a fost încă prins

Mai mult, pușcăriașul care evadase de pe un șantier din Timișoara pe 12 iulie, Ion Murariu, nu a fost încă prins!

“De asemenea va comunicăm faptul că numitul loan Murariu nu a fost localizat, în continuare fiind efectuate verificări în vederea depistării acestuia”.

Ioan Murariu fusese condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare pentru furt calificat și își ispășea pedeapsa la Penitenciarul Arad.

Citeşte şi:

Criminalul din Caracal n-a vrut să facă declarații decât în fața procurorilor bărbați! „Gheorghe Dincă e un misogin, crede că femeia e un obiect care face pe plac bărbatului”

Detalii din dosarul Caracal: DIICOT a adus un câine de cadavre! Cum a fost ars din ambele părți corpul ale cărui resturi au fost găsite în curtea lui Gheorghe Dincă

După cazul Caracal, Parchetul General a redeschis cazul șocant al suferinzilor psihic legați cu chingi la Măciuca! “Angajații au recunoscut abuzul”

De ce ne obsedează crimele de la Caracal: „Este un eșec instituțional care ar fi putut să afecteze pe oricine, indiferent cât a studiat, cât câștigă sau unde-și face vacanțele”

Dacă le-a ucis pe Alexandra și pe Luiza, Gheorghe Dincă are profilul unui criminal în serie ieşit din tipare

Secretul dureros al lui Panțâru, noua achiziție a lui Becali. Motivul pentru care făcea videochat cu bărbați

GSP.RO

Secretul dureros al lui Panțâru, noua achiziție a lui Becali. Motivul pentru care făcea videochat cu bărbați


Sora lui Gheorghe Dincă, primele declarații despre fratele și tatăl său. 'A venit George la mine și mi-a spus că a murit..'

Unica.ro

Sora lui Gheorghe Dincă, primele declarații despre fratele și tatăl său. ‘A venit George la mine și mi-a spus că a murit..’


Ultima discuție pe care a avut-o ALEXANDRA, înainte să se urce în mașina CRIMINALULUI! Motivul pentru care a făcut asta e noutate absolută! E vorba despre iubitul ei!

Viva.ro

Ultima discuție pe care a avut-o ALEXANDRA, înainte să se urce în mașina CRIMINALULUI! Motivul pentru care a făcut asta e noutate absolută! E vorba despre iubitul ei!

Sursa Articol

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns