„Este o provocare să reuşim în acest an să menţinem linia de dezvoltare din ultimii ani“Vasile Lucuţ, fondator al Unicarm: Pentru noi este o provocare să reuşim în acest an să menţinem linia de dezvoltare din ultimii ani, respectiv cifra de afaceri de circa 660 mil. lei, să menţinem productivitatea şi rentabilitatea la acelaşi nivel, să asigurăm un volum de investiţii comparabil în reţeaua de magazine Unicarm.

♦ Compania îşi propune să mai deschidă 10-15 magazine noi în acest an şi să ajungă la un număr de 2.935 de angajaţi.

Unicarm, cea mai mare companie antre­pre­norială din Satu Mare, controlată românul Vasile Lucuţ, şi unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa cărnii, a terminat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 667 mil. lei, în uşoară creştere faţă de 2018, când a avut venituri de 664 mil. lei şi îşi propune să investească în acest an 8 mil. lei în dezvoltarea businessului, în pofida provocărilor aduse de pan­demia de COVID-19.

„Pentru noi este o pro­vocare să reuşim în acest an să menţinem linia de dezvoltare din ultimii ani, respectiv cifra de afaceri de circa 660 mil. lei, să menţinem productivitatea şi renta­bilitatea la acelaşi nivel, să asi­gurăm un volum de investiţii comparabil în reţeaua de magazine Unicarm, să deschidem circa 10-15 ma­gazine noi şi să modernizăm ma­gazinele existente, dar şi ferma de bovine“, spune Vasile Lucuţ.

Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns