El este ”Michelangelo al mămăligii”! Lorinel creează opere de artă…


Un român stabilit în Köln, Germania este vedetă pe Internet datorită faptului că el creează adevărate opere de artă din… mălai fiert. Lorinel Valeriu Chiriac este un adevărat Michelangelo al mămăligii. Căci el realizează, pro-bono, adevărate minunății miniaturale, din mămăligă, în cele mai mici detalii. De la sculpturi în miniatură ale prietenilor lui de pe Facebook, la copii după opere de arte renumite, modelări după tezaurul “Cloșca cu puii de aur”, personaje de desen animat, până la reproduceri după picturi celebre, Lorinel poate face cu mânuțele lui, din mălai, orice vrea el. (VEZI ȘI: El este Chef-ul care sculptează în… fructe și legume!)

Totul este igienic și comestibil

Lorinel creează opere de artă din mămăligă

Bărbatul are grijă ca totul să fie extrem de curat, de asta el își pune mănuși când “sculptează” și, întotdeauna când vrea să își mai coloreze un pic operele de artă, adaugă esențe din culori comestibile sau legume. Așadar, totul este nu numai superb, dar și igienic și comestibil. (NU RATA: POLIȚISTUL CARE A REFUZAT FBI PENTRU A LUCRA ÎN ROMÂNIA)

A dezvoltat această pasiune pentru fetița sa

Lorinel este un artist culinar desăvârșit

Lorinel Chiriac muncește într-o corporație în Germania, fiind de ani buni plecat din România din cauze bine știute, pentru care mulți români aleg să părăsească țara noastră. Dar hobby-ul lui este bucătăria, el fiind înscris în grupul “Să bucătărim împreună”, de pe o celebră rețea de socializare, cât și pe alte site-uri culinare. Celebritatea pe internet i-au adus-o însă minuțioasele sale creații pe care le realizează din mămăligă, și, mai nou, din aluat, pe care le face cu migală, în timp ce felurile celelalte de mâncare se gătesc la foc mic.

Secretul care stă în spatele hobby-ului său este că el realizează totul pentru a o face fericită pe fetița sa. Mai precis, el este logodit de ceva timp cu o doamnă care are o fetiță mică și, pentru ca să i sporească copilului apetitul, Lorinel a început să prepare la masă fel de fel de figurine cât mai interesante. (VEZI AICI: UN BANCHERUL A FĂCUT O AFACERE PROFITABILĂ DINTR-UN HOBBY)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns