Directorul Filialei Neamț A Crucii Roșii A Murit De COVID-19. Avea 64 De Ani | Ştiri, Știri România | Libertatea


De
Petre Dobrescu,

Florin Pîclea avea 64 de ani și vreme de 18 ani a condus Crucea Roșie Neamț. El s-a infectat cu coronavirus acum trei săptămâni, iar în spital a fost diagnosticat și cu diabet, relatează publicația locală Mesagerul de Neamț.

”Model de noblețe sufletească, în calitate de director a organizat activitatea umanitară la nivelul județului Neamț, dezvoltând numeroase activități în beneficiul celor mai vulnerabile persoane”, a scris pe pagina de Facebook a Crucii Roșii Române, directorul general Ioan Silviu Lefter.

”În aceste momente triste pentru familie, colegi, voluntari și pentru toți cei care l-au cunoscut și prețuit, le adresăm tuturor condoleanțe și îi încredințăm de întreaga compasiune a întregului colectiv al Crucii Roșii Române. Astăzi, Crucea Roșie Română a mai pierdut un membru al marii noastre familii. Veșnica lui pomenire din neam în neam!”, se mai arată în mesaj.

Născut în satul Ruginești, comuna Hangu din județul Neamț, a absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. După 26 de ani de activitate în domeniul industrial, domnul Florin Pîclea a preluat conducerea Filialei Neamț a Crucii Roșii Române în anul 2002, acolo unde a activat până în ultima zi, precizează comunicatul Crucii Roșii.

Citeşte şi:

Mărturie în cazul mortului dat să fie îngropat din greșeală unei alte familii. Medicul legist: „Am găsit frigiderul gol, iar pe masă persoana pe care deja o autopsiasem joi”

Ce se întâmplă în lume în era COVID. Grecii cântă prohodul tavernelor, legătura dintre canabis și economia SUA și de ce s-au încăierat virusologii germani

Coronavirusul pare să afecteze placenta la femei însărcinate

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'

GSP.RO

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: ‘Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e…’


Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime

HOROSCOP

Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime

Urmărește cel mai nou VIDEOSource link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns