Diego Maradona, gest șocant la o petrecere: Și-a dat pantalonii jos și a rămas în fundul golDiego Maradona, în vârstă de 59 de ani, a făcut un gest care i-a șocat pe prietenii lui. Superstarul și-a dat jos pantalonii, la o petrecere, și a rămas în fundul gol.

El a fost filmat în casă, petrecând alături de soție și mai mulți prieteni. În timp ce dansa, fostul fotbalist și-a dat pantalonii jos și a început să danseze gol. 

S-a îmbrăcat apoi și a continuat petrecerea ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Clipul a devenit rapid viral pe retelele de socializare, iar acum face inconjurul lumii, spre socul fanilor sai. 

Așa cum e el acum, dacă își pune ghetele în picioare și intră la un amical pe un stadion cu 100.000 de locuri, 100.000 de oameni vin să-l vină pe Maradona. E cel mai bun din istora fotbalului, e peste Pele, Cruyff sau Messi. Cu Pele a avut el câteva clinciuri„, a spus Iosif Rotariu, pentru Digi Sport.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Zj9J1ISpmeQ" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Maradona, 59 de ani, antrenează pe Gimnasia y Esgrima La Plata.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns