Declarația Andreei Mantea, înainte de Finala „Puterea Dragostei”. „Pentru asta îți trebuie curaj”

Primul sezon „Puterea Dragostei” ajunge mâine la final și opt finaliști, patru fete și patru băieți, se vor lupta pentru a fi câștigatorii primului sezon. Roxana, Simina, Bianca și Simona sunt cele patru fete rămase în competiție, alături de băieii Jador, Bogdan Mocanu, Alex Zanoaga și Alexandru Bobicioiu.

Au fost opt luni de tensiuni, bucurii, lacrimi și
răsturnări de situatie, toate acestea  reflectând trăirile pe care orice
om le are în încercarea de a-și găsi sufletul pereche.

„Îi simt aproape de mine și m-am atașat de toți concurenții. Îmi va fi greu să-mi iau rămas bun de la ei dupa ce, timp de opt luni, i-am vazut trecand prin toate stările emoționale, am fost alături de ei și când erau fericiți, și cand erau tristi. Vor rămâne întotdeauna în sufletul meu ca niste oameni foarte frumoși, pentru că s-au manifestat asa cum au simtit și au trăit toate aceste lucruri în fața camerelor. Pentru asta îți trebuie curaj, trebuie să vrei să-ți trăiesti viata pe deplin. Sunt mândră de ei, mă bucur că i-am cunoscut și fie ca cei mai buni sa câștige”, a spus, cu mari emoții inainte de Marea Finală, Andreea Mantea.

Citește și

EXCLUSIV/ Concluziile preliminare ale anchetei de la Otopeni: piloţii TAROM ar fi „tras frâna de mână” în timp ce aeronava rula pe pistă

Post-ul Declarația Andreei Mantea, înainte de Finala „Puterea Dragostei”. „Pentru asta îți trebuie curaj” apare prima dată în Libertatea.

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns