Cum s-a amuzat Regina Elisabeta a II-a pe seama unor turiști care nu au recunoscut-o. Le-a dat o replică fabuloasă!


Suverana Marii Britanii poate fi acuzată de multe, dar nu și că este lipsită de simțul umorului. Elisabeta a II-a s-a întâlnit cu niște turiști care nu au recunoscut-o și s-a amuzat copios pe seama acestora!

Deși este Regină 24 de ore din 24, Elisabeta a II-a își permite, uneori,  – destul de rar, ce-i drept, pentru că e greu de crezut că cineva din Marea Britanie nu o recunoaște! -, să se plimbe printre oameni incognito. Iar suveranei nu-i lipsește deloc umorul și se ține și de glume când i se ivește ocazia, după cum a povestit, pentru Times of London, ofițerul de protecție al acesteia, Richard Griffin.

O bătrânică simpatică și dornică de dialog…

Victime au fost un grup de turiști americani, care au dat nas în nas cu Elisabeta a II-a în timp ce se plimba însoțită doar de către unul dintre ofițerii săi de protecție, chiar prin fața Castelului Balmoral, din Scoția, loc unde îi place să-și petreacă vacanțele de vară. Evident, aceștia nu au recunoscut-o pe suverană, care, îmbrăcată în tweed și cu basma pe cap, arăta fix ca o bătrânică simpatică și dornică de dialog… Suverana obișnuiește să se plimbe adeseori incognito, iar la reședința sa din Sandringham merge cu trenul personal, nu cu cel regal, fiindcă îi place să simtă pulsul mulțimii, dar de aici și până a nu fi recunoscută e cale lungă, chiar dacă a fost vorba despre niște turiști americani!

Americanii au abordat-o pe Elisabeta a II-a și, după câteva amabilități, imaginându-și că locuiește prin apropiere, au intrat direct în subiect, întrebând-o dacă a întâlnit-o vreodată pe Regină… Majestatea sa a confirmat că locuiește în vecinătate, apoi a mai spus că ea personal nu a întâlnit-o niciodată pe Regină, dar (arătând spre ofițerul care o însoțea) că „domnul ofițer a întâlnit-o”. Mulțumiți de răspuns, americanii au plecat pe drumul lor, fără să realizeze o secundă că avuseseră onoarea de a sta de vorbă cu suverana Marii Britanii, Elisabeta a II-a amuzându-se copios de toată întâmplarea.

Foto: HeptaSource link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns