Cum poți purta corsetul în acest sezon
Din secolul 16 până la începutul secolului 20, corsetul a fost o piesă esențială privind garderoba și silueta femeilor, ce a fost ulterior scoasă din modă în 1906 de către Paul Poiret și Madeleine Vionnet. După o reîntoarcere remarcabilă, mulțumită lui Vivienne Westwood în 1970, iar apoi abordat și de Thierry Mugler și Jean Paul Gaultier în 1980, corsetul a experimentat o popularitate uriașă, purtat mai ales de Madonna, în turul ei ‚Blond Ambition’ din 1991.
Cum se poartă corsetul vara aceasta
Poți purta corsetul ca o formă de lenjerie sau îl poți incorpora într-o ținută de seară cum a făcut Gigi Hadid. Dacă vrei o abordare mult mai senzuală, asortează-l la o pereche de jeans fără nicio jachetă peste, sau dacă ești genul care adoră ținutele casual, la fel ca Bella Hadid, alege o versiune din denim.
Gigi Hadid a apărut într-o ținută formată dintr-o pereche de jeans și un corset, asortată cu bijuterii fine la show-ul Savage x Fenty din septembrie 2019. Dacă îți dorești să ai o ținută inedită fără prea mult fuss, optează pentru acest tip de look, în care două piese, una extrem de senzuală și una clasică, se completează perfect.

La fel ca și Gigi Hadid, Camille Charrière a asortat corsetul cu o pereche de jeans și o jachetă de piele, obținând un look glam rock extrem de chic.

Bella Hadid este o mare iubitoare a ținutelor cu iz vintage, așa că aceasta a dus corsetul într-o altă abordare, optând pentru un material din denim. Propunând o cămașă oversized tip jachetă, aceasta a și-a pus în evidență și talia accentuată de curbele corsetului.

Surorile Hadid sunt mare fane ale acestei creații. Pentru petrecerea dată în cinstea zilei ei de naștere, Gigi a propus două ținute ce au avut ca piesă centrală corsetul, Gigi optând atât pentru unul maleabil, cât și pentru o piesă dintr-un material mult mai tare. Ce este de reținut este faptul că nu trebuie să te mai chinui să nu îți dai jacheta jos, căci această creație arată bine atât cu o piesă peste, cât și fără, fiind extrem de puternică.

Nici Kim Kardashian nu se lasă mai prejos. Vedeta a ales să combine piesa cu o jachetă oversized și pantofi cu toc, transformând așa o ținută basic sport în una modernă.

The post Cum poți purta corsetul în acest sezon appeared first on Verdict.ro.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns