Cum este Monica Dascălu dincolo de pupitrul știrilor. „Îmi încarc sufletul de la cei dragi”Monica Dascălu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv de la noi. Este o prezență discretă și puțini sunt cei care știu despre cum este blonda dincolo de pupitrul știrilor. Vedeta a cordat un interviu pentru revista VIVA!, în care a scos la iveală amănunte interesante sdespre viața ei.

Sunt copilăroasă, sunt o persoană
veselă, visătoare, uneori tristă, extrem de entuziasmată, nerăbdătoare,
pasională, extrem de curioasă, caldă, uneori nesigură, alteori prea sigură,
sunt un om normal, cu stări normale, în funcție de ce trăiesc. Sunt pasionată
de domeniul psihoterapiei, mă regăsesc cu totul în natură și mă bucură orice
călătorie, îmi încarc sufletul de la cei dragi și nu mă opresc din a-mi dori să
mă dezvolt sănătos din toate punctele de vedere. În timpul liber caut echilibru
între încărcare și descărcare de energie din ceea ce trăiesc.

De asemenea, ea a vorbit despre cele mai grele momente cu care s-a confruntat, dar și cele mai amuzante. „Dincolo de rolul de prezentatoare, sunt o persoană conectată la tot ce se întâmplă important în lume, prin diferite canale, merg la concerte, conferințe, întâlniri din domeniul meu sau alte domenii. Echipa Știrilor PRO TV este una minunată, iar colegii mei fac parte din viața mea de foarte mult timp și-i respect și apreciez pe fiecare pentru efortul depus în fiecare zi. Cele mai amuzante momente sunt legate de timpul petrecut cu echipa mea: mai cade un coleg de pe scaun în timpul jurnalului, mai sunt mici sincope tehnice, și atunci trebuie să rămân serioasă ca și cum totul e perfect în jurul meu”, a declarat Monica Dascălu potrivit VIVA!

Post-ul Cum este Monica Dascălu dincolo de pupitrul știrilor. „Îmi încarc sufletul de la cei dragi” apare prima dată în Libertatea.ro.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns