Cum arată campaniile caselor de modă pentru colecțiile pre-fall 2020
În timp ce începem ușor să ne apropiem de toamnă iar restricțiile impuse de autorități încep să se relaxeze, moda își continuă cursul, deși unul nou, în care casele de modă se axează acum pe cumpărători, mai puțin pe prezentări, iar atenția sporită este acordată materialelor, dar și campaniilor.
În ultima vreme, campaniile pentru colecțiile de pre-fall au început să se ivească, casele de modă arătându-ne ce ne pregătesc atunci când vine vorba de noile piese. Și ca orice împătimiți ai modei, este absolut normal ca după o perioadă în care am fost total lipsiți de creațiile noastre dragi să primim cu bucurie inspirația din abundență ce vine din partea brand-urilor. 
Burberry
Fotografiată de Danko Steiner, Irina Shayk este vedeta campaniei Burberry. Așa cum ne-a obișnuit, casa de modă oferă un first look privind piesele de modă elegante cu twist-uri fanteziste, moderne. Creațiile prezentate urmează aceeași linie curată, însă, materialele folosite sau accesoriile alăturate sunt unele inedite, pentru a avea o ținută de bun gust într-o eră în care accesoriile cât mai diferite sunt la mare căutare.

Miu Miu
Cu un aer vintage școlăresc, parcă inspirat din serialul ‘Euphoria’, campania Miu Miu ia naștere. Cu rochii delicate, cu o croială simplă, la care se alătură paiete, multiple print-uri, blănuri și culori delicate, campania brand-ului reprezintă delicatețea și trecutul într-un prezent mult prea modern. În fotografie o avem pe Patrycja Piekarska, surprinsă de Douglas Irvine.

Gucci
Cu o explozie de culoare, fotograful Alasdair McLellan a avut grijă ca și campania Gucci să devină visul unei toamne călduroase, prezentând piese boeme. Cel mai interesant este faptul că putem observa animale ce apar în campania brand-ului, iar motivul este unul umanitar. De fiecare dată când o necuvântătoare apare într-o campanie, casa de modă face donații către asociația The Lion’s Share Fund.

Prada
Modelul ales de Prada este Freja Beha Erichsen, însă, ipostazele surprinse de către fotograful David Sims sunt unele pline de forță. Remarcăm și aici petele vii de culoare privind piesele, fiind puse în evidență de faptul că restul fotografiei este alb-negru.

Chanel
Nu putem spune Chanel fără să ne gândim la rafinament și eleganță. Virginie Viard a continuat linia lui Karl Lagerfeld, aducându-și și propria viziune. Putem vedea piese glam, glittery sau cu diferite aplicații, design-ul fiind unul cu bun gust, dar, totuși, îmbinând vechiul cu noul.

The post Cum arată campaniile caselor de modă pentru colecțiile pre-fall 2020 appeared first on Verdict.ro.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns