Cum a primit Adrian Titieni vestea că fosta sa soție se iubește cu Alexandru Papadopol. „Este distrus”

Actorul Adrian Titieni nu a primit deloc bine vestea că fosta sa soție, actrița Adriana Titieni, are o relație cu Alexandru Papadopol, fostul partener de viață al IoaneiGinghină.

Potrivit click.ro, imaginile cu Adriana Titieni și Alexandru Papadopol îmbărățisându-se și sărutându-se nu i-au picat deloc bine.

”Adi este distrus. Nu se gândea nici o clipă că poate să primească această lovitură de la un coleg de scenă, de la omul cu care joacă în aceeaşi piesă de trei ani. Este foarte afectat şi se gândeşte la copii. El este un tip foarte discret, mereu şi-a văzut de ale lui, chiar dacă a avut probleme în căsnicie, avea un calm deosebit şi masca orice necaz. Fix aşa face şi acum, preferă să nu vorbească despre situaţia asta, însă este dărâmat”, au declarat, pentru sursa mai sus-menționată, surse din anturajul actorului şi regizorului Adrian Titieni.

Alexandru Papadopol și Adrian Titieni joacă împreună de trei ani în piesa de teatru „O spovedanie”. Următoarea reprezentație este programată în septembrie, însă s-ar putea să sufere modificări în ceea ce privește componența.

”Adrian nu vrea să stea faţă în faţă, pe aceeaşi scenă cu Alexandru Papadopol, cel pe care l-a ajutat atât de mult… Probabil că nu vor mai fi colegi în această piesă de teatru”, a mai spus aceeiași sursă pentru click.ro.

Post-ul Cum a primit Adrian Titieni vestea că fosta sa soție se iubește cu Alexandru Papadopol. „Este distrus” apare prima dată în Libertatea.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns