Cum a apărut pe plajă “fosta” lui Smiley. S-a aplecat mai mult, iar atunci s-a văzut…


Fosta iubită a lui Smiley, apariție uluitoare pe litoral! După ce și-a dat rochița jos, una dintre cele mai cunoscute vloggerițe a lăsat la iveală semnele ”izolării”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini incredibile. Sunt dovada că nu totul este, în realitate, chiar la fel ca în postările de pe Instagram.

Wekeendul trecut, CANCAN.RO a întâlnit-o pe una dintre cele mai vestite influencerițe, Sânziana Negru, pe o renumită plajă din stațiunea Olimp. Din câte se pare, fosta iubită a lui Smiley a preferat liniștea din partea de Sud a litoralului. (NU RATA: SÂNZIANA NEGRU, REACȚIE NEAȘTEPTATĂ ÎN DIRECT LA TV DUPĂ CE A FOST ÎNTREBATĂ DE RELAȚIA CU SMILEY: “NU, NU A FOST…”)

La scurt timp după ce a ajuns la plajă, Sânziana Negru s-a descotorisit de rochiță și a scos la vedere… urmele perioadei de izolare. Din câte se pare, statul în casă a lăsat semne destul de vizibile pe trupul vedetei.

Sânziana Negru, apariție uluitoare pe plajă

După cum au remarcat cei care se aflau în jurul vloggeriței, în momentul în care s-a aplecat, Sânziana Negru ar fi dat sens zicalei «Din față păpușă, din spate mătușă». Se pare că influencerița a renunțat, în ultima perioadă, la sport, iar, din această cauză, stratul adipos s-a  încrețit puțin, pe ici, pe colo, în zona coapselor. N-ar fi o tragedie, pentru că Sânziana n-ar fi nici prima și nici ultima vedetă care se confruntă cu problema celulitei.

Sânziana Negru pare că se confruntă cu problema celulitei

Fără să țină cont de aceste lucruri, Sânziana Negru s-a bucurat din plin de vremea frumoasă, dar și de compania iubitului și a prietenilor. S-a relaxat pe plajă, ba chiar, la un moment dat, a luat temperatura apei. Așa, cât să nu spună că n-a intrat în mare. (VEZI ȘI: FOSTA IUBITĂ A LUI SMILEY ȘI-A ASUMAT NOUA RELAȚIE!)

Fosta lui Smiley, mici probleme cu celulita?!

A primit cadou un vibrator!

La începutul acestui an, Sânziana Negru a avut parte de o mega-surpriză de ziua ei. Influencerița a primit în dar de la un prieten o jucărie erotică, mai exact un vibrator, pe care ulterior l-a descoperit și mama ei.

”Vine mama mea și mă întreabă dacă poate să se uite printre coletele alea, să vadă ce cadouri am primit. I-am spus că poate. Numai că eu uitasem ce fel de prieteni am, care, din lipsă de inspirație sau din lene, se gândesc să fie caterincă. Cumpără cadouri mai îndrăznețe. Se uită mama și vine la mine și-mi spune: M-a pufnit râsul”, a povestit, amuzată, Sânziana Negru. Vedeta a mai mărturisit că mama ei încă nu a aflat că acel ruj este, de fapt, un vibrator.

Povestea care a durat doi ani!

Sânziana Negru ia foc atunci când se vorbește despre ea și Smiley! Nu pentru că nu ar fi fost atunci o frumoasă povestioară cu doi tineri îndrăgostiți, ci pentru că a trecut atâta timp de la despărțire.

Chiar vedeta povestea cum s-a înfiripat, ce a însemnat și cum s-a destrămat iubirea lor. A fost o relație frumoasă, am fost aproape doi ani împreună. Nu ne-am despărțit din cauza altei persoane, relația noastră s-a terminat atunci când s-a consumat. Ne-am cunoscut în studioul lui Marius Moga, eu eram la facultate la Cluj.  Ne pupăm pe obraz chiar și acum, când ne vedem”, povestea Sânziana.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns