Copilaş român de 4 ani găsit plângând pe străzile din Cagliari, căutând cu disperare ajutorCopilul de doar 4 anişori al unor români din Cagliari, Italia, a fost găsit pe stradă plângând şi cerând ajutor, după ce fugise de acasă în timp ce părinţii începuseră o ceartă monstru.

Copilul a fost observat de o patrulă a poliţiei din Cagliari, agenţii demarând imediat cercetările pentru identificarea părinţilor. Însă, când au ajuns la casa românilor, poliţiştii au descoperit adevărata dramă.

Articolul continua dupa recomandari

Copilul unor români, găsit rătăcind şi plângând pe stradă, în Italia

Carabinierii au fost alertaţi de poliţiştii staţiei Stampace din Compagnia di Cagliari, care au salvat și adus acasă un copil de doar 4 ani, fugit de acasă în urma unui scandal între părinţi.

Rătăcind fără ţintă şi căutând cu disperare ajutor, copilul a fost observat de patrula respectivă. Cei doi părinţi au fost identificaţi ca fiind ambii de origine română, în vârstă de 31 și 37 de ani. 

laprovinciadelsulcisiglesiente.com, care citează poliţiştii, precizează că micuţul a fost imediat dus într-un loc sigur şi readus la domiciliu după verificările de identificare corespunzătoare.

Însă, odată ajunşi în casa minorului, carabinierii au remarcat prezența altor doi frați ai copilului, în vârstă de 9 și 14 ani, singuri în casă, complet nesupravegheaţi şi neîngrijiţi. Găsiți de carabinieri la puțin timp după eveniment, cei doi părinți au fost acuzaţi pentru infracțiunea de abandon.

Presa italiană nu precizează dacă s-au luat măsuri pentru cazarea copiilor într-un centru de specialitate.

Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns