CFR Cluj își continuă marșul spre un nou titlu în Liga 1!CFR Cluj a mai făcut un pas sper cel de-al treilea titlu consecutiv în Liga 1 după ce s-a impus cu 2-0 (2-0) în deplasare cu FC Botoșani într-un meci contând pentru cea de-a IV-a rundă a play-off-ului.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!


Victoria campioanei s-a conturat rapid fiind semnată de dubla lui Ciprian Deac din minutele 3 și 12. Decarul ardelenilor a deschis scorul după ce a transformat o lovitură de la 11 metri obţinută de Bilel Omrani în urma unui duel cu Andrei Chindriş după care a punctat  cu un şut puternic de la aproximativ 18 metri în urma unei lovituri libere.

De notat ar fi că la gruparea ardeleană a debutat Otto Hindrich, un portat de numai 17 ani pe care tehnicianul Dan Petrescu l-a folosit ca titular în absenţa lui Giedrius Arlauskis, accidentat.

După această victorie CFR Cluj și-a consolidat fotoliul de lider în Liga 1 având 36 de puncte, cu șapte peste Universitatea Craiova care este pe locul 2 și 10 peste FCSB, cele două formații având însă și un meci mai puțin disputat, oltenii urmând a susține marți restanța cu FC Botoșani iar bucureștenii astăzi de la ora 20:00 duelul cu Gaz Metan Mediaș.

Program etapa a IV-a play-off
Universitatea Craiova – Astra Giurgiu 2-1
FC Botoșani – CFR Cluj 0-2
Duminică, 21 iunie
ora 20.00 FCSB – Gaz Metan Mediaș

Clasament Liga 1        
1 CFR Cluj- 36 pct.
2 Universitatea Criaova – 29 pct
3 FCSB – 26 pct
4 Astra Giurgiu- 25 pct
5 FC Botoșani- 24 pct
6 Gaz Metan Mediaș- 24 pct

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns