Ce purta Kate Middleton atunci când Prințul William s-a îndrăgostit de ea
Cu mult timp înainte ca aceasta să devină Ducesa de Cambridge pe care o știm astăzi, Kate Middleton a fost o studentă ce l-a făcut pe Prințul William să se îndrăgostească iremediabil, mulțumită unei anumite rochii.
Cum s-a îndrăgostit Prințul William de Kate Middleton
Cei doi s-au cunoscut când învățau la Universitatea St. Andrew din Scoția, dar Kate pe atunci era extrem de îndrăzneață și a mers pe podium pentru un eveniment de modă caritabil ce a avut loc la facultatea lor, iar acel moment a marcat pentru totdeauna povestea de dragoste cu William.
Cât despre rochia pe care o purta, aceasta a fost cea mai controversată alegere a Ducesei. Ea a prezentat o creație în valoare de 58 de dolari, neagră cu auriu, transparentă.

Ba chiar, William a plătit un bilet în valoare de 400 de dolari pentru a sta în primul rând în timp ce Kate defila, iar atunci când a văzut-o a fost vrăjit de frumusețea ei. „Wow, Fergus, Kate arată extraordinar!”, îi șoptea acesta pe atunci prietenului lui, Fergus Boyd, potrivit publicației Harper’s Bazaar.
Într-un interviu din 2011, prietena cuplului, Pat Duncan, dezvăluia că acela a fost momentul în care lui William i s-au aprins călcâiele după Middleton: „Era sfârșitul primului an. Eram acolo, iar multe fete atractive participau. Ea purta o rochie extrem de provocatoare, una transparentă, tip plasă. El stătea în primul rând iar ochii i s-au aprins imediat.”
Rochia a fost vândută de către designerul Charlotte Todd în 2011, în același an în care Kate și William s-au căsătorit, pentru prețul de 180 000 dolari.
Deși Kate nu ar mai purta niciodată această rochie în zilele noastre, aceasta are simțul umorului extrem de dezvoltat și a făcut câteva glume despre creație la un eveniment de caritate ținut la facultatea unde și-a terminat studiile.
„Sper că nu ați fost implicați într-o prezentare de modă. Niciodată nu știți ce vă roagă să purtați!”, a zis ea.

The post Ce purta Kate Middleton atunci când Prințul William s-a îndrăgostit de ea appeared first on Verdict.ro.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns