Ce frumoasă este fiica modelului Kate Moss! Lila are 17 ani și îi calcă pe urme mamei sale


Așa mamă, așa fiică! Lila Moss este o adolescentă în vârstă de 17 ani, care seamănă izbitor cu celebra Kate Moss. În plus, fiica pare să-i calce pe urme mamei sale în ceea ce privește cariera, făcându-și deja apariția pe coperțile unor reviste.

Ce frumoasă este fiica modelului Kate Moss! Lila are 17 ani și îi calcă pe urme mamei saleCe frumoasă este fiica modelului Kate Moss! Lila are 17 ani și îi calcă pe urme mamei sale

Lila Grace este fiica lui Kate Moss și a ziaristului Jefferson Hack. Cei doi s-au cunoscut după o preznetare de modă, în timpul unui inetrviu. S-au despărțit între timp, în momentul de față cei doi împărțind custodia fetei. Kate Moss este într-o relație de cinci ani cu forograful Nikolai von Bismarck.

Citește și: Ce mari și frumoși sunt copiii lui Tom Cruise!Mezina familiei, Suri, a împlinit de curând 14 ani și ar putea face carieră în modelling

Lila Moss este o adolescentă care își ia rolul în serios. Îi seamănă leit mamei, iar Kate Moss are de ce să fie mândră. Foarte mulți critici de modă i-au admirat talentul, seriozitatea și determinate, fiind de părere că ar putea chiar sa-și întreacă mama.

Lila Moss, imaginea Marc Jacobs Beauty

Lila Moss este imaginea colecției Marc Jacobs Beauty, și a apărut în prim plan pe reviste precum V sau Daze. De asemenea, pe când avea doar 13 ani a apărut pe coperta revistei Vogue Italia. Până acum nu a generat niciun fel de probleme. Nu este cunoscută drept petrecăreață, nu are vicii, ci a învățat și s-a ocupat de cariera sa, notează click.ro.

Citește și: Ce mari și frumoși s-au făcut copiii Thaliei!Cei doi sunt adorabili și seamănă foarte bine cu mama lor

„Frumusețea, calmul, răbdarea și bunătatea Lilei au făcut acest proiect chiar mai special decât mi-aș fi imaginat. Ea a intrat în fiecare personaj fără efort și cu grație. Mulțumesc, Lila, că ai făcut parte din acest proiect extrem de special și va mulțumesc, Kate Moss și Jefferson Hack, pentru că ne-ați permis privilegiul de a lucra cu fiica voastră frumoasă!”, preciza designerul Marc Jacobs în momentul în care a început colaborarea cu Lila.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Ce mult au crescut și ce frumoși sunt copiii Victoriei și ai lui David Beckham. Cei patru fac furori pe internet

 Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns