Ce avere are fiecare membru din familia Kardashian
Familia Kardashian/Jenner este una dintre cele mai puternice de la Hollywood, dar și cele mai bogate, pentru că fiecare membru s-a aventurat în diferite proiecte ce fac parte din industria modei, dar și în afaceri cu anumite  produse cosmetice.
Pe lângă faptul că au mulți urmăritori pe Instagram, starurile își ocupă timpul și cu emisiunea ‚Keeping Up With The Kardashians’, dar și cu anumite postări plătite. Pentru că în momentul de față posibila despărțire dintre Kim Kardashian și Kanye West este un subiect fierbinte, iată ce avere are fiecare membru ce face parte din această faimoasă familie:
Kylie Jenner
Avere: aproximativ 900 de milioane de dolari. Mezina familiei are o afacere de mare succes cu produse cosmetice, iar la un anumit punct a fost considerată miliardară, dar Forbes a decis să îi retragă titlul după mai multe investigații.

Kris Jenner
Avere: aproximativ 190 de milioane de dolari. Aceasta este manager-ul fiicelor ei, funcția fiind principala sursă de venit, dar a fost și producător executiv pentru emisiunea KUWTK, potrivit publicației Forbes.

Kim Kardashian
Avere: aproximativ 750 de milioane de dolari. Kim are foarte multe proiecte ce îi aduc sume de bani, cum ar fi afacerea ei cu produse cosmetice sau parfumuri, promovările pe social media, dar și show-ul familiei. Aceasta a vândut 200 de milioane de dolari către KKW Beauty anul trecut, devenind și mai bogată.

Kanye West
Avere: aproximativ 1,3 miliarde de dolari. Potrivit Forbes, averea uriașă dobândită de Kanye vine din proiectele sale din industria muzicală, linia sa vestimentară și multe altele.

Caitlyn Jenner
Avere: 100 de milioane de dolari. Sumele strânse de Caitlyn vin din show-ul KUWTK, din emisiunea I Am Cait, dar și din evenimentele publice la care participă.

Khloe Kardashian
Avere: aproximativ 50 de milioane de dolari. Vedeta a câștigat această sumă prin linia sa de haine, numită Good American, dar și prin aparițiile la KUWTK.

Kourtney Kardashian
Avere: aproximativ 45 de milioane de dolari. Pe lângă faptul că a apărut în show-ul familiei, ea a lucrat și ca producător pentru aceeași emisiune și deține compania Poosh.

Kendall Jenner
Avere: aproximativ 45 de milioane de dolari. Kendall lucrează ca și model în industria modei, așa că majoritatea veniturilor ei vin din modelling.

Rob Kardashian
Avere: aproximativ 10 milioane de dolari. Rob și-a câștigat venitul prin emisiunea familiei, dar și prin propriul show, Rob & Chyna. El mai deține și o linie de șosete, numită Arthur George.

Scott Disick
Avere: aproximativ 45 de milioane de dolari. Acesta deține o linie de piese vestimentare, se implică în promovarea brand-urilor pe social media, dar s-a aventurat și în afaceri.

The post Ce avere are fiecare membru din familia Kardashian appeared first on Verdict.ro.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns