Cât de schimbat e Mircea Radu de când nu mai apare pe sticlă! ”Beam vin roşu şi aspru, într-o singurătate splendidă, vecină cu moartea” FOTO

Cât de schimbat e Mircea Radu de când nu mai apare pe sticlă! ''Beam vin roşu şi aspru, într-o singurătate splendidă, vecină cu moartea'' FOTO

camera-retro icon
Vezi galeria 5 poze

A făcut ”Din dragoste” o poveste frumoasă, a cutreierat ţara într-o caravană, a reunit cupluri şi a pus inima pe jar multor românce, a cunoscut faima şi singurătatea, după cum recunoaşte azi, dar a venit clipa când toate astea nu au mai fost de ajuns pentru Mircea Radu.

A încercat alte formate, s-a plimbat pe holurile altor televiziuni, dar într-o zi a renunţat la televiziune şi la lupta pentru audienţă, a ales alte proiecte şi familia, care a dat existenţei lui un alt sens.

Citește și…

“Reputaţie, statut de vedetă – ce dracu-s astea? – nu valorau nimic. Noaptea, ajuns acasă, dădeam drumul la muzică şi mă îngropam în fotoliu. Golit, lipsit de sens dar plin de bani şi de remuşcări beam vin roşu şi aspru, într-o singurătate splendidă, vecină cu moartea’’, povesteşte Mircea Radu pe Facebook.

Cele două minuni din viaţa sa, Clara Elena şi Tudor, au schimbat însă tabloul, i-au dat o altă culoare, o altă trăire.

“Şi iată-mă azi… Cu tine pe umeri, într-o sâmbătă dimineaţa, pregătind ouă ochiuri într-o tigaie de fontă, în a doua mea viaţă, la milioane de ani distanţă de prima.

Va trece timpul şi peste copilăria ta. Va veni vremea când şi tu vei pleca de acasă, întâi la studii şi-apoi de tot. Am să te ţin de mână doar când faci primii paşi, apoi degetele noastre se vor lungi, vor aluneca unul peste celălalt şi se vor desprinde. Vei fi doar tu cu tine, abia intrată într-o junglă de priviri, de atingeri, de intenţii.
Nu am să te învăţ cum să te aperi de marile dezamăgiri şi nici reţeta succesului – nu le ştiu. În schimb o să îţi zic, din timp, că nimic nu e după cât ai învăţat, după cum vrei sau după cât te-ai pregătit. Ceea ce se-ntâmplă se va-ntâmpla şi mai nimic din ce e esenţial în viaţă nu va fi după tine. Tu lasă-ţi timpul să curgă şi fii atentă la nuanţe’’, mai spune fostul prezentator TV.

Citește și…

Sursa Articol

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns