Ben Affleck regretă divorţul de Jennifer Garner. Ce mărturisiri face la 4 ani şi jumătate de la despărţirea de mama copiilor lui


Ben Affleck regretă divorţul de Jennifer Garner. Ce mărturisiri face la 4 ani şi jumătate de la despărţirea de mama copiilor lui


Actorul admite că despărţirea de soţia sa a lăsat urme adânci în sufletul lui.

În cel mai sincer interviu acordat în ultimii ani, Ben Affleck (47) face mărturisiri în premieră pentru New York Times: “Cel mai mare regret al vieţii mele este acest divorţ“, spune actorul despre despărţirea sa de actriţa Jennifer Garner, cea care i-a oferit mai mult de 10 ani din viaţă, dintre care 9 cu verigheta pe inelar, şi 3 copii: Violet (14), Seraphina (11) şi Samuel (7).

Citește și…

Mariajul lor scârţâia de mai mulţi ani, pe fondul problemelor sale cu băutura. ”Am băut normal mult timp. Apoi am început să beau din ce în ce mai mult, când mariajul meu a început să scârţâie. Se întâmpla prin 2015, 2016. Iar faptul că beam mi-a adus şi mai multe probleme în căsnicie”, a explicat actorul, care încearcă să nu se mai afunde în eşecurile trecutului.

Internat de mai multe ori în clinici de dezalcoolizare, Ben Affleck a încercat să-şi învingă viciul, dar a suferit un nou episod de slăbiciune în octombrie 2019.

Citește și…Citește și …

Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns