Anunțul Momentului în Ciclism: Chris Froome Rămâne La Formația Ineos Până La Finalul Sezonului | Alte Sporturi, Sport | Libertatea


Știrea vine după săptămâni întregi de speculații privind trecerea britanicului Froome la Israel Start-Up Nation înainte de Turul Franței 2020 (29 august-20 septembrie).

Froome e fără contract de la sfârșitul anului și a purtat tratative cu mai multe echipe, între care Israel Start-Up Nation, CCC Team, Bahrain McLaren și Movistar.

Bahrain McLaren, spre exemplu, a fost împiedicată să facă o ofertă de constrângerile financiare legate de pandemia de COVID-19. CCC nu a găsit încă un sponsor, în timp ce Movistar a mers pe rutieri tineri.

A refuzat o ofertă de 5.000.000 de euro pe an

Cea mai serioasă ofertă a venit de la Israel Start-Up Nation. Suma oferită e enormă – 5 milioane de euro/ an – şi un contract pe trei sezoane.

Însă mulţi specialiști se îndoiau de faptul că noua echipă îl va putea ajuta în mod real pe ciclistul născut în Nairobi să îşi atingă obiectivele. Discuțiile ar putea fi reluate pentru sezonul următor.

Poziția lui Froome la Team Ineos părea incertă, mai cu seamă că Egan Bernal, columbianul care a câștigat Le Tour 2019, și conaționalul Geraint Thomas își doresc să fie liderii echipei britanice.

Iar Froome, recuperat după o accidentare, a anunțat că e gata să țintească al cincilea trofeul în Le Tour de France, care ar însemna un record.

Citeşte şi:

Ilie Sârbu şi Niculae Bădălău, undă verde pentru funcţiile de vicepreşedinte al Curţii de Conturi, respectiv Autorităţii de Audit

Ministrul de finanțe, Florin Cîțu: „Dacă nu ar fi fost ascunşi în spatele declaraţiilor politice, jumătate din PSD era astăzi în puşcărie”

Beneficii “grase” într-un proiect de lege. Ceferiștii pot primi pensie cu 13 ani mai devreme, cel puțin 5 salarii medii brute dacă sunt dați afară și concedii de studii

Umilință maximă! Rebecca a pus piciorul în prag, iar Reghe i-a ținut partea! Cum a reacționat Anamaria Prodan

PARTENERI – GSP.RO

Umilință maximă! Rebecca a pus piciorul în prag, iar Reghe i-a ținut partea! Cum a reacționat Anamaria Prodan


Horoscop 29 iunie 2020. Fecioarele se confruntă cu unele dezechilibre, provocate de grabă

HOROSCOP

Horoscop 29 iunie 2020. Fecioarele se confruntă cu unele dezechilibre, provocate de grabă

Urmărește cel mai nou VIDEOSource link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns