Animație grafică: camera subterană cu belciuge în podea din casa lui Gheorghe Dincă (Video)

O animație grafică realizată de Observator pe baza informațiilor obținute de la surse apropiate anchetei arată camera subterană descoperită sub un garaj din curtea criminalului din Caracal. În încăpere au fost găsite inclusiv belciuge în podeaua de ciment.

Reporterii Observator au obţinut documentele şi planul casei lui Dincă. La parter, există un hol lung şi cinci camere, în care sunt depozitate gunoaie, haine şi fier vechi.

Articolul continua dupa recomandari

În spatele casei, mai este un corp de clădire folosit ca service auto. Acesta este fomat din două garaje şi trei mici încăperi.

Într-unul dintre garaje, sub rampa pentru maşini, principalul suspect construise o cameră subterană.

În încăperea în formă pătrată se intra printr-o gaură din podeaua garajului. Se cobora în pantă. În față e un butoi zidit, despre care, la prima vedere, anchetatorii au luat în calcul varianta că ar putea fi o toaletă.

În dreapta e un postament din ciment, pe care sunt două belciuge. Întrebuințarea lor e necunoscută, deocamdată. Polițiștii încearcă să afle dacă belciugele au legătură cu investigația sau dacă aveau o altă întrebuințare.

Mai multe variante sunt luate în calcul. Nu e exclusă nici ipoteza de a fi folosite la antrenament, mai ales că, în tinerețe, Gheorghe Dincă a fost boxer.Sursa Articol

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns