Andreea Marin, suspectă de cancer: „Mi-au scos 800 de grame de tumoră”


Andreea Marin a trecut printr-un moment îngrozitor în noiembrie 2018, când a fost suspectă de cancer. Fosta gazdă a Surprizelor a mărturisit că în urma operației din urmă cu un an i-a fost extirpată o tumoră din zona cervicală, de aproape 800 de grame.

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană, doctorul Dragoș Zamfirescu. Drumurile noastre s-au întâlnit într-o campanie umanitară la care am pus umărul – «Zetta – Ajută-ne să ajutăm!», a povestit Andreea Marin pentru click.

După extirparea tumorii, nu recuperarea a fost cea mai grea pentru Andreea Marin, ci așteptarea rezultatului biopsiei. Cele două săptămâni până la aflarea rezultatului au trecut îngrozitor de încet pentru vedetă.

„Am trecut printr-o bopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul. Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin”, a povestit Andreea Marin, cu lacrimi în ochi, pentru Click!.

Din fericire, rezultatul biopsiei, în cazul Andreei, a venit ca o ușurare: tumora era benignă.

Recunoscătoare Divinității pentru șansa la viață pe care a primit-o, Andreea Marin și-a dorit să-i ajute și pe alții aflați în situații similare și s-a alăturat trup și suflet Asociației Zetta și campaniei „Ajută-ne să ajutăm”, în cadrul căreia s-au realizat 100 de operaţii gratuite, în decurs de un an, unor pacienţi cu cazuri speciale, extreme.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns