Anamaria Prodan l-a găsit pe Gabi Tamaș, după ce familia l-a dat dispărut. Cum era fotbalistul când l-a văzut impresara

Gabi Tamaș a alarmat pe toată lumea când a ”dispărut” sâmbătă noapte, după amicalul cu CS Mioveni. Atunci, fotbalistul el a publicat o fotografie pe reţelele de socializare, apoi a fos de negăsit de colegii lui. Acesta n-a răspuns la niciun apel până duminică seară.

Recent, Anamaria Prodan a postat pe rețelele de socializare o imagine cu ea, alături de fotbalist, în mașină, la doar câteva ore de când apropiații l-au dat dispărut pe fotbalist. Potrivit imaginii, Gabi Tamaș nu este în cea mai bună formă, pare foarte obosit. “Dacă admiraţi 2 valori… alea suntem noi ❤️💪⚽️. Gabi Tamaş, fotbalist fără pereche! De departe nr 1! Love u GABI”, a scris Anamaria Prodan.

Arestat în Israel din cauza alcoolului

În luna martie, Gabi Tamaș “zbura” cu 205 km/h pe autostrada Tel Aviv – Haifa, unde limita de viteză este de doar 90 km/h. În cele din urmă, după o urmărire ca-n filme, polițiștii au reușit să-i oprească mașina. Oamenii legii au simțit, imediat, miros de alcool când au ajuns în dreptul geamului fundașului. Acesta din urmă se afla în mașină cu două femei, una dintre ele fiind soția sa, Ioana.

Polițiștii l-au dat pe Gabi Tamaș jos din mașină și, după testele efectuate pe loc, a rezultat o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, de trei ori mai mare decât limita legală în Israel. (VEZI AICI: ULTIMA ORĂ. ”BAD BOY” TAMAȘ, 2 ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE! ”ȘI-A SEMNAT CONDAMNAREA…”)

Mai mult, Gabi Tamaș nu s-ar fi putut ține pe picioare în fața polițiștilor. Aceștia l-au rugat să meargă drept câțiva metri, dar fotbalistul, pur și simplu ar fi căzut. Oamenii legii au mai depistat că fundașul nu avea poliță de asigurare la autoturism, infracțiune deosebit de gravă în Israel. Mașina fotbalistului a fost reținută timp de 30 de zile. Permisul i-a fost automat suspendat pentru aceeași perioadă.

A fost în arestul poliției din Israel timp de șapte zile. A fost eliberat pe 1 aprilie și a stat mai bine de o lună în arest la domiciliu. Ulterior, Gabi Tamaș a efectuat două luni de muncă în folosul comunităţii pentru fapta sa. S-a mai ales şi cu permisul de conducere suspendat pentru o perioadă de patru ani.

 Sursa Articol

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns