Alina Ceușan a dezvăluit sexul bebelușului ei. Fosta concurentă de la Asia Express va naște în luna septembrie

Alina Ceușan și soțul ei, Raul Tișa, vor deveni pentru prima oară părinți, în toamna acestui an. Fosta concurentă de la Asia Express a dezvăluit pentru revista Elle, ce sex are copilul și cum va fi ea în postura de mamă.

„Raul, avem un copil, this is real’ (râde), vom spune, uitându-ne la el. La el? Da, e băiețel”, a spus Alina Ceușan, pentru Elle.

Alina Ceușan a vorbit și despre noua sa postură, de viitoare mamă.  „Am zile în care stau și mă gândesc ce fel de mamă voi fi. Voi fi o mamă bună? O să-mi îmbrac copilul astfel încât să nu mă-ntrebe ce-a fost în capul meu când va fi mare și se uită la poze?

O să sterilizez totul în jur? O să plâng și eu deodată cu el să-i demonstrez că nu-i concurs? Cum o să fiu…? Dar cred că lucrurile acestea vin de la sine și până la urmă copilul vine către tine tocmai pentru că ești ceea ce el are nevoie, ca destin, ca om, bine spun?

Sinceră să fiu, abia aștept toată această experiență, de la finalul de sarcină (e iulie, sunt deja în al treilea trimestru, săptămâna 29 spre 30) până la experiența nașterii (sperăm să fie una naturală, dacă totul merge bine) până la primele clipe în care clar o să spun: „Aha, deci tu erai, în tot acest timp!?”, a povestit Alina Ceușan pentru Elle.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns