Alexandru Cumpănaşu prezintă o informaţie neverificată halucinantă: Care ar fi legătura dintre criminalul din Caracal şi Darius Vâlcov

Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei ucise în tragedia de la Caracal, a lansat marţi seară o teorie halucinantă privind o legătură între criminalul Gheorghe Dincă şi fostul consilier guvernamental Darius Vâlcov.

„O să dau şi eu o informaţie care mie mi se pare gravă rău de tot dacă se verifică. Eu nu am certitudinea acestei informaţii, dar mă risc să o dau pentru că pănă la urmă trebuie să o verifice cineva. Înţeleg că acest monstru ar fi, există un contract de vânzare cumpărare a terenului pe care l-a cumpărat el de fapt, iar terenul ar fi fost cumpărat de la o persoană care a fost consilierul prim-ministrului în România şi numai este. Una dintre cele mai toxice fiinţe din România în acest moment”, a afirmat Alexandru Cumpănaşu, confirmând ulterior că se referă la Darius Vâlcov.

Acesta a subliniat că informaţia este una neverificată, dar are informaţii despre această posibilitatea şi acestea trebuie să fie verificate.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.Sursa Articol

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns