Adela Popescu și Radu Vâlcan, peripeții în Cipru. „Totul este o preocupare permanentă”

Adela Popescu și Radu Vâlcan au petrecut câteva zile de vacanță în Cipru, alături de cei doi copii și alți prieteni ai cuplului. Prezentatoarea tv a povestit pe blogul personal, cum s-a descurcat cu băieții vedetei.

„Totul este o preocupare permanentă de a le face pe plac, de a-i face să se simtă bine. Fă pipi, dă cu cremă, pune băscuța, aripioarele, schimbă tricoul, dă mașinuța, pune-l la masă, spală-l pe mâini, dă cu cremă, spune 200 de povești până adoarme, schimbă-l iar de plajă, cremă, ia colacul, pune-l în scaun, distrage-l până ajungeți la cârciumă, explică, cântă, nu te uita pe telefon că îl vrea și el, alăptează-l pe celălalt, schimbă-l, dă-l cu cremă, comandă tot meniul până găsești ce îi place, crize în magazin, tăvălit, cumpără a șaptea maimuțică, băiță, pijamale, povești, nani. Ce să zic, poezie. Singurul moment de liniște era acela în care, când îl aveam doar pe Alexandru, dormea. Atunci, dacă nu adormeam și eu lângă el, îmi luam o cafea și stăteam singură și fericită la plajă.  Nu spun, acestea de acum sunt pline de însemnătate și nu îmi imaginez că ar mai putea fi altfel, nici nu îmi doresc, dar ce să o mai dăm cotită, acum putem numi o vacanță reușită atunci când nu te-ai certat prea des cu soțul și copiii nu s-au îmbolnăvit.  E nevoie de o fffoarte bună organizare astfel încât să reușești să faci că totul să fie cât de cât posibil. 😅”a scris Adela Popescu, pe blogul ei personal.

Post-ul Adela Popescu și Radu Vâlcan, peripeții în Cipru. „Totul este o preocupare permanentă” apare prima dată în Libertatea.ro.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns